Personal coaching

In onze drukke levens gebeurt het regelmatig dat we onszelf voorbij hollen. Er is zoveel te doen, eigenlijk is het nooit af. Dat maakt ons kwetsbaar voor chronische vermoeidheid, onzekerheid en faalangst of een starre, strenge houding tegenover onszelf en onze omgeving. En daar lijdt ons functioneren onder, we komen niet meer goed uit de verf.

Veel mensen die ik in mijn praktijk tref hebben jarenlang roofbouw op hun gestel gepleegd. Het startpunt van mijn begeleiding bestaat er dan ook uit om je weer in contact te brengen met jezelf; iedere sessie starten we met een korte mindfulnessmeditatie. Als je in jezelf bent geland heb je het juiste uitgangspunt om naar je vragen en problemen te kijken en te handelen op een manier die goed is voor jou en daarmee ook voor de mensen om je heen. 

Mijn ervaring leert me dat de kans groot is dat je na 5 sessies al aanzienlijke verbeteringen in je functioneren zult opmerken en je een stuk gelukkiger zult voelen. Als je je gezondere leef- en werkstijl stevig wilt implementeren kun je er voor kiezen om je nog een tijdje door me te laten coachen.  

"Gesprekken met Anja hebben me meer inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, communicatie en zelfwaardering. Ik heb antwoord gekregen op de vragen 'wie ben ik', 'wat wil ik' en 'wat kan ik' en sprongen vooruit gemaakt in mijn functioneren. Met al mijn vragen over uiteenlopende onderwerpen kon ik bij Anja terecht. Daarbij heb ik steeds haar persoonlijke aanpak en maatwerk gevoeld." Carla

"De inzichten die ik heb gekregen door de coachingsessies met Anja hebben me niet alleen een nieuwe baan bezorgd, maar ook balans gebacht in mijn leven, mijn ambities, mijn gevoel van geluk en kunnen accepteren dat ik eigenlijk best heel mooi ben zoals ik ben. Dat gun ik heel veel anderen! Het is een enorm waardevolle ervaring geweest, waar ik nog de rest van mijn leven baat bij zal hebben." Jacq-Anne