Personal coaching

In onze drukke levens gebeurt het regelmatig dat we onszelf voorbij hollen. Er is zoveel te doen, eigenlijk is het nooit af. Dat maakt ons kwetsbaar voor chronische vermoeidheid, onzekerheid en faalangst of een starre, strenge houding tegenover onszelf en onze omgeving. En daar lijdt ons functioneren onder, we komen niet meer goed uit de verf.

Veel mensen die ik in mijn praktijk tref hebben jarenlang roofbouw op hun gestel gepleegd. Het startpunt van mijn begeleiding bestaat er dan ook uit om je weer in contact te brengen met jezelf; iedere sessie starten we met een korte mindfulnessmeditatie. Als je in jezelf bent geland heb je het juiste uitgangspunt om naar je vragen en problemen te kijken en te handelen op een manier die goed is voor jou en daarmee ook voor de mensen om je heen. 

Mijn ervaring leert me dat de kans groot is dat je na 5 sessies al aanzienlijke verbeteringen in je functioneren zult opmerken en je een stuk gelukkiger zult voelen. Als je je gezondere leef- en werkstijl stevig wilt implementeren kun je er voor kiezen om je nog een tijdje door me te laten coachen .