Loopbaancoaching

Een loopbaantraject biedt je een heldere structuur in je zoektocht naar ander werk en als je het programma doorlopen hebt weet je wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en via welke stappen je dat doel kunt bereiken.

We beginnen met het inventariseren van jouw loopbaanwensen, unieke kwaliteiten en kennisdomein. Daarna onderzoek je in welke functies, in welke branche en bij welke werkgevers je het best tot je recht komt en optioneel, of je een eigen bedrijf wilt starten.

Het traject bestaat uit 6 wandelsessies met daartussen stevige werkopdrachten om je inzicht in jezelf en in je ideale functie te maximaliseren. Je zelfbewustzijn zal toenemen en je krijgt woorden aangereikt om jezelf te beschrijven, waardoor je je bij sollicitaties overtuigender weet te presenteren.

Ik beschik over een scala aan beproefde methodieken en maak daaruit een keuze om je maatwerk te kunnen bieden. Zo sluit ik aan bij jouw authenticiteit. Mijn doel is dat je een keuze maakt waar je nog lang plezier van hebt. En dat kan alles zijn, soms kiezen mensen er - tot hun eigen verrassing - voor om met kleine aanpassingen hun huidige werk te blijven doen.

"Tijdens dit traject ben ik steeds kundig begeleid door Anja met haar professionele én persoonlijke aanpak. Ze spiegelt waar nodig en past haar stijl aan aan de persoon. Ik heb echt een proces doorgemaakt van allereerst terugkijken, inkeer en bezinning. Vervolgens van steeds meer naar buiten toe gaan, de arbeidsmarkt op, van ontdekken, boeiende contacten leggen en mezelf durven laten zien. Dit heeft mijn vertrouwen in eigen kunnen en het inzicht in mijn mogelijkheden zeker vergroot en daarmee ook mijn horizon verbreed wat ik als erg waardevol ervaar." Els, adviseur in het hoger onderwijs 

"Ik ben superblij dat ik het loopbaantraject bij jou heb gevolgd. Het traject was heel intensief, maar op een goede manier. Je voelde precies aan hoe je met gepaste druk mij over de drempel kon helpen. Ik ervaar je als een heel prettig persoon en consultant die precies aanvoelt wat er bij iemand speelt. Je brengt op een positieve en natuurlijke manier veranderingen teweeg en je bereikt daarmee exact het gewenste resultaat." Alex, productontwerper en interieurarchitect